Senior spilletid: 2x15 minutter (løpende tid)
EL-innebandy og Super Innebandy 1x 15 minutter (løpende tid)
Aldersbestemt spilletid: 2 x 12 minutter (løpende tid)
Minirunder 1 x 12 minutter (løpende tid)

Straffer i Senior herre og senior dame klassen.
I seniorklassene, på stor bane, blir lavere rangerte lag tildelt straffer når de møter lag som er rangert på høyere nivå. 4 straffer forskjell i rangeringen. Se påmeldte lag for rangering.
Det skal være fortgang i straffene. Det tildeles 4 staffer pr nivåforskjell. Halvparten av straffene tas før kampen, og halvparten i pausen.

Samme spiller har lov til å ta en straffe før kamp og en i pausen, men maks to straffer pr spiller.

Vi benytter regelverket til Norges Bandyforbund med enkle tillegg.

Ingen krav til lisens, men det anbefales for egen sikkerhet.
Spillere har kun lov å delta på 1 lag pr klasse.

Alle spillere kan delta i høyere aldersgruppe enn alderen tilsier, men ikke for flere lag i samme klasse.
En spiller kan delta på lag i flere klasser så sant det er i henhold til aldersbestemmelsene.
En spiller kan ikke representere mer enn en klubb i løpet av turneringa.
Det tillates inntil 2 gjestespillere fra annen klubb pr.lag.
Det er deltagerklubbs ansvar å avklare dette med klubben spilleren er medlem i/er spilleberettiget for.
Dispensasjon kan gis av turneringsledelsen i spesielle tilfeller.

1.Ved mål må spillet settes i gang fra midten (med duell) uten noen form for pause, da tiden ikke stopper ved mål. Dette er for å hindre uthaling av tid.
2.Utvisninger gjelder som ved vanlig storbanespill med følgende tillegg: Ved utvisninger må spillerne utvisningen gjelder forlate banen innen 5 sekunder. Dette for å hindre sabotasje ved uthaling av tid. Går ikke spilleren av banen innen denne tiden gis en ny utvisning for uthaling av tid.
Det benyttes to former for utvisninger. 2 minutter er en vanlig utvisning sones straffen i 2 minutter eller inntil motstanderlaget har scoret.  Ved rødt kort sones en utvisning i 5 minutter uavhengig om det blir mål i utvisningsperioden eller ikke.

3.Det tildeles 4 straffer pr forskjell i rangering. Se påmeldte lag for rangering.

Regler for rangering:
a) Et lag blir rangert for den divisjonen de spiller i inneværende sesong. Lag som ikke stiller i seriespill blir rangert som laveste nivå.
b) Hentes det spiller(e) fra høyere divisjoner blir laget flyttet en rangering opp.
c) Hentes det mer enn 3 spillere fra høyere divisjoner blir laget som det nivået den høyeste rangerte spiller kommer fra.
d) Hentes elitespiller eller internasjonale spillere, vil rangeringen ses på av arrangør.
e) I dameklassen vil vi dele i nivå i forhold til tabellsituasjon og skjønn.

PS: Spillere som deltar på andre lag enn det de er lisensiert for, må det søkes dispensasjon for.

Alle spillere født i år 2000 eller senere SKAL benytte beskyttelsesbriller! Ingen briller - ingen kamp!

Ved uavgjort i sluttspill: Dersom det er uavgjort ved full tid i sluttspillet tas det straffer.
Da avgjøres kampen ved at det tas et og et straffe. Maks fem straffer pr lag. Er det fortsatt uavgjort etter fem straffer pr lag, avgjøres kampen ved loddtrekning.

Walk Over - Der et lag ikke møter til kamp settes resultatet til 5-0 w.o

Forsinket kampstart - lag som ikke er klar til kampstart kan bli bestraffet med 1 baklengsmål pr minutt dersom dommeren mener det er hensiktsmessig. Kommer laget mer enn 5 minutter for sent blir kampen satt til 5-0 w.o.

Venneliga
Spilletid: 1x15 minutt (løpende tid)
Det er kun lov å delta på 1 lag pr klasse.
Se Venneliga regelverk her.

Ved uavgjort i sluttspill: Dersom det er uavgjort ved full tid i sluttspillet tas det straffer.

Walk Over - Der et lag ikke møter til kamp settes resultatet til 5-0 w.o

Forsinket kampstart - lag som ikke er klar til kampstart kan bli bestraffet med 1 baklengsmål pr minutt dersom dommeren mener det er hensiktsmessig. Kommer laget mer enn 5 minutter for sent blir kampen satt til 5-0 w.o.